Skip to content Skip to footer

Reviews

Reacties van klanten en wat een reading voor je kan betekenen.

Wat een fantastische reading! Van de ene kaart in de andere verbazing toverde jij het verborgene tevoorschijn, waarvan ik meteen wist dat het klopte. Mijn leven krijgt een totaal andere wending. Jij hebt alles voor me op tafel gelegd, Tatjana. Heel helder verwoord. Tot een overzichtelijk verhaal. Met prachtige kaarten. En nu heb ik er zin in, ook al is het nog steeds spannend. Dank!!!

Jolanda Wijngaards

Op ons feest heeft Tatjana leggingen gedaan. Het heeft het feest onvergetelijk gemaakt voor velen. Ze heeft zeer veel indruk gemaakt en veel diepgang losgemaakt. Tatjana werkt zeer intuïtief en integer. Ze is een absolute aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een objectieve spiegel en die open staan zichzelf te ontwikkelen. Daarnaast is ze bescheiden en professioneel, mooi mens. Ik zeg: doe een legging en ervaar het zelf.

Willem A uit Oosterbeek

Ik vind dat Tatjana erg goed uitlegd en heel goed kan aanvoelen wat de kaarten te vertellen hebben. Elke keer ben ik verbaasd over het feit hoe de kaarten zo duidelijk kunnen spreken. Wat mijn onderbuikgevoel vaak vertelde , werd door deze readingen meerdere malen bevestigd! Ze straalt rust uit (is erg gast vrij) en ik voel me altijd erg op mijn gemak bij haar. Ik ga altijd met een fijn en opgelucht gevoel naar huis. Ik ben echt altijd heel opgelucht en vrolijk als ik bij haar geweest ben. Vele malen dank voor je readings, dat heeft me enorm veel inzicht gegeven en een fijne bevestiging voor mijn zelfontwikkeling!

Cheyenne

Het was een heel bijzondere ervaring die boodschappen die ik al kreeg bevestigde. Een emotionele en spirituele ervaring die ik niet gauw weer zal vergeten (…) Het heeft deuren geopend die ik jaren geleden dicht heb gegooid maar altijd gemist heb in die jaren en het heeft een proces aangejaagd in een periode van mijn leven waarin ik ongelofelijk ben gegroeid in elk opzicht. De interpretatie die ze gaf was wonderbaarlijk on point. Het gaf me vertrouwen in wat ik voel en beleef. En heeft me bewust gemaakt van mijn eigen gevoeligheid voor het hogere bewustzijn. Ik ben haar diep dankbaar voor deze ervaring en ga absoluut nog eens bij haar een lezing doen. 😁🙏🏾

Kate Donkor

Tatjana is een zeer getalenteerde vrouw met al haar kaartendecks. Alles in een prachtige, zuivere energie. Haar kennis, haar weten, haar voelen haar zien zijn niet goed in woorden te vangen. Dat moet je gewoon gaan ervaren en meemaken. Een echte aanrader. Vraag niets….de kaarten zullen het je feilloos vertellen.

Cita

Thank you very much, Tatjana. Your reading was very meaningful, you even used the words I was using to describe my feelings to my friends. I’m starting to feel relaxed little by little. I’m glad I’ve found a person like you here, in Arnhem, in this country.

Veronica

Het was een bijzondere ervaring, de energie was sterk voelbaar en de duidingen van de kaarten kraakhelder. Het raakte diep in de lagen die eerst gezien moesten worden wat voor ons de aanzet bracht voor positieve groei en verbindingen van ons centrum Under The Tree.

Centrum Under The Tree

Pas geleden een reading van Tatjana mogen ontvangen. Zeer bijzonder hoe ze met de juiste woorden de kaarten omschrijft. Ze stelt mij erg op mijn gemak, waardoor het een fijne emotionele reis was. De reading heeft mij tot bepaalde inzichten laten komen waardoor ik een aantal keuzes met zelfvertrouwen durfde te maken. Beelden en informatie van de reading gebruik ik nog steeds regelmatig in mijn meditaties.
Dank Tatjana!

Mickey

Ik heb nu reeds voor de 2de keer een blanco mini-reading mogen ontvangen van Tatjana. Fantastisch hoe ze telkens datgene eruit haalt wat er op het moment in mijn leven het meeste speelt! Ook deze keer zorgde de reading weer voor waardevolle inzichten. Dank je wel, Tatjana Kirienko voor wie jij bent en wat je doet! Ik ga er in de toekomst zeker nog gebruik van maken!

Nathalie

Een tarot sessie bij Tatjana! Dat heeft mij inzicht gegeven. Ze heeft de kaarten op een fijne manier toegelicht en er ontstond een mooi gesprek. Wat is het toch bijzonder om op deze manier handreikingen te krijgen om nieuwe stappen te zetten. Mocht je ergens een vraag over hebben, in een situatie zitten of even niet weten welke kant je op kan? Dan raad ik een tarot sessie bij Tatjana aan!

Marloes

Ik kwam bij Tatjana binnen en meteen werd ik geraakt door haar zachte warme energie. (…) Tatjana neemt je mee naar dat geen je nog niet weet of waar je je bewust van bent maar niet kan voelen. Bij mij uitte dit zich in een mooie bevestigende legging die me toe stond de volgende stappen in mijn pad des levens te zetten. Nog altijd dankbaar en kijk met een lach terug. Mocht ik vragen hebben ga ik zeker terug.

Hanane Lamsettef

De maandelijkse algemene reading op YouTube was een mooie kennismaking met het werk van Tatjana en ik raakte benieuwd. De persoonlijke reading met Tatjana voelde heel bijzonder én heel natuurlijk tegelijk. Het gaf me een aantal duidelijke boodschappen, die precies aansluiten bij waar ik mee bezig ben. Dat begon al bij de eerste kaart en de rode draad bleef terugkomen. Ik ben de dingen in mijn leven in een iets ander licht gaan zien en kreeg in de dagen erna nieuwe inspiratie. Het heeft me meer rust en (zelf)vertrouwen gegeven.

Magda

Elke week ontving ik een filmpje met de boodschap voor die week. De boodschappen gaven een prachtige houvast, leiding en steun gedurende de week. De boodschappen waren erg raak en waren van grote betekenis voor me. Tatjana weet op een luchtige manier diepe boodschappen over te brengen. Een echte aanrader!

Roos

Net een fijne, emotionele maar ook zeer verhelderende Reading ontvangen. Ik wist totaal niet wat ik ervan moest verwachten (beetje lastig wanneer je alles normaal gesproken van te voren duidelijk wil hebben) maar de kaarten sprongen er duidelijk uit. Vragen, twijfels waar ik al zo lang mee zit, sprongen nu naar voren. Het knelpunt is me duidelijk geworden, ik kan hiermee verder💖 Super bedankt Tatjana Kirienko.

Miranda

Tatjana heeft het vermogen om de kaarten van verschillende desks, als een kralenketting aan elkaar te rijgen waardoor er een verhaal ontstaat over jouw persoonlijke situatie. Dit geeft overzicht en geeft inzicht wat in de gegeven situatie jouw next step is. Respectvol, ondersteunend, inzichtgevend, to the point en perspectief verruimd.
Tatjana, je wil niet weten hoe fijn dit is en hoe goed je bent!

Pascale

Dankjewel lieve Tatjana voor de prachtige en heel puur afgestemde legging voor 2020! Heel bijzonder hoe de legging zó aansloot bij de ontwikkelingen die ik het afgelopen jaar heb doorgemaakt in liefde, relatie en werk. Zo treffend de thema’s die je verwoordde en ik ben ook geraakt door je oprechte blijdschap, enthousiasme en je voelbare liefde voor de tarot. Een absolute aanrader, een legging door jou! ✨💎❤️🙏🔥🦉🌹

Marleen

Je kaarten op tafel leggen (laten weten over welke middelen je beschikt om iets gedaan te krijgen). Mooi spreekwoord, maar het is ook wat Tatjana voor je doet. Met veel liefde en compassie reikt ze je middelen aan waar je zelf over beschikt om iets gedaan te krijgen. Geeft je stof tot nadenken en ruimte voor actie. Waardevol.

Rob

Tatjana had, omdat ze op mij moest wachten, alvast een legging gedaan van waar ik voor kwam. Het was spot-on! Net als de daaropvolgende leggingen. Het gaf aan waar ik mij momenteel bevind, de obstakels en eventuele (bekende) oplossingen. Het helpt me weer een eind op weg. Dit was mijn eerste ervaring met tarot en zeker de laatste niet. Dank je wel lieve Tatjana! Ik heb het volste vertrouwen in jouw kunnen. Blindelings.

Sala

Een wel heel bijzondere lezing gehad van een prachtig mens. Afstand is niet langer een excuus. Voor mij persoonlijk kwamen de inzichten en aansporingen vooral als een bevestiging van wat ik zelf moeilijk vind om onder ogen te zien. Door Tatjana glashelder geanalyseerd, to-the-bone geformuleerd en met humor, nuchterheid en persoonlijkheid gegeven. Geef de controle over je eigen leven een kans en open jezelf.
Dankjewel, lieve Tatjana Kirienko!

Irene

“Wil je een thema inbrengen?”, vraagt Tatjana. “Nee”, zeg ik. Vervolgens gaat ze aan de slag en voor ik het weet ligt het belangrijkste thema dat zich nu voordoet in mijn leven voor me op tafel en geeft ze praktische adviezen hoe hier mee om te gaan. Geen idee hoe het werkt, maar het werkt. Aanrader!

Koen

Ook ik heb een lezing van Tatjana mee mogen maken, en dat was een grote, grootse ervaring. Hoe soepel ze de kaarten hun dans op tafel laat doen, hoe vindingrijk ze is in het vragen om meer verduidelijking, hoe ze voor spontaniteit en ingeving de hele tijd de deur op een flinke kier houdt, en hoe onmetelijk treffend de lezing was — het was ontzagwekkend (tussen al die grote winden aan het werk word je een kleine pluis) en liefdevol (jij, pluis, wordt gezien en kunt zelf ook stevig blazen (al moet minstens ik soms wat beter leren hoe) tegelijk. Met dank kan ik zeggen dat je bij Tatjana in goede handen bent.

Tim

Down to earth en toch verbluffend magisch, praktisch en toch emotioneel, veilig en vol warmte. Zo heb ik mijn tarotsessie met Tatjana ervaren. Er was ruimte voor eigen interpretatie en flexibiliteit. Tatjana weet wat ze doet maar laat je altijd meedenken! Een aanrader als je wat helderheid wil, of even op scherp gezet wil worden!

Jolanda


Boek een sessie

Copyright 2023. Tatjana’s Tarot.